Laukku Lontoossa, me Medanissa

Singapore/ Medan

Niin kavi, kuten etukateen jo vahan epailinkin: rinkka ei pysynyt matkassa mukana.

Vaimo sai juuri puhelun Lontoosta Singapore Airlinesin matkavararakasittelijalta, joka ystavallisesti tiedusteli koska olemme tulossa hakemaan rinkkamme ja kirjaamaan sen seuraavalle lennolle. Sille, joka lahti 14 tuntia sitten. Sille, jolle kaikki 3 kuukauden vaatteet sisaltavan rinkan piti tulla automaattisesti. Asia, jonka varmistimme viela erikseen Lontoossa…

Herra lupasi toimittaa laukun perassa Sinagaporeen asti ja kaski meita tekemaan raportin takalaisella palvelutiskilla, jossa palvelu oli asiaankuuluvan toimimatonta. Tiskilla istunut rouva kehotti tekemaan raportin Medanissa (jonne lento lahtee tunnin kuluttua), mihin Lontoon miehen mukaan laukkua ei laheteta, koska viimeinen lentomme ei ole Singapore Airlinesin lentama.

Nauttaa silta, etta edessa on muutaman paivan operaatio rinkan takaisin saamiseksi…

5 kommenttia artikkeliin “Laukku Lontoossa, me Medanissa”
 1. avatar Ilkka sanoo:

  Auts. Itse en laita enää mitään, koskaan, mihinkään ruumaan reitille, jossa pitää vaihtaa konetta. Mutta se ei ollut teillä edes optio. Mitä jäitte eniten vaille?

 2. avatar Juho sanoo:

  Sadevaatteita. Pohjois-Sumatra on sadekauden kynnyksellä ja vettä tulee kaatamalla muutaman tunnin ajan illalla kuulemma päivittäin. Näin ainakin eilen, lämpötilan ollessa kaatosateenkin aikana hiostava +30 astetta ja samoin näyttäisi käyvän tänäänkin.

  Odottelemma rinkkaa Medanissa päivän pari. Mikäli se ei tänne löydä, otamme käyttöön suunnitelma B:n ja suuntaamme etelää kohti, jossa pitäisi olla kuivempaa. Ilman sadekamppeita kun ei ole viidakkoon asiaa orankeja katsomaan. Matkavakuutus korvatkoon uudet vaatteet sitten aikanaan.
  -Juho

 3. avatar Ilkka sanoo:

  Muistanko väärin, että kurvaatte neljän-viiden päivän aikana takaisin Singaporeen. Siellähän se reppuli oottaa?

 4. avatar Tini sanoo:

  Moi! Me täällä pidetään peukkuja pystyssä, että reppu vielä onnellisesti saapuu teille! Millainen kaupunki se Medan on? Vastaako mielikuvaa, mikä oli etukäteen? Toivottavasti olette nukkuneet yön hyvin… Lycka till!

 5. avatar Teppo sanoo:

  Toista se olis olla Kreikassa löhölomalla, tutussa turvallisessa hotellissa huonon romaanin kanssa…Tsemppiä!

Jätä kommentti

css.php