Muutama aalto ja aika monta vesiperää

Bali, Indonesia

Voisi kuvitella, että 15 vuoden lumilautaulutaustasta olisi apua surf-laudan haltuun ottamisessa, vaan eipä ole. Kahden ensimmäisen A Senne Surf Camp -päivän saldo oli nöyryyttävä; takapuoleni on mustelmista kirjava, jalat haavoilla ja nenä on palanut karrelle. Lihaksia kivistää kymmenien kaaduttujen ja niskaan murtuneiden aaltojen jäljiltä. Viime yönä heräsin, kun joku merivedellä täyttynyt ontelo tyhjeni nieluuni.

Surf-leirin opetusohjelmaan kuuluvan ensimmäisen videosession katsominen oli naurettavan ja itkettävän rajamailla, mutta edistystäkin tapahtuu. Aloittelijatason beach break alkaa olla jo hallussa. Pesukoneen sijaan yhä useampi yritys päätyy täysin ylimitoitettuihin tuuletuksiin polvenkorkuisessa valkoisessa vaahdossa liukuen. Alan vakuuttua, että surffaaminen on ehkä hauskinta hommaa, mitä punaiseksi palanut turisti voi tehdä sortsit jalassa.

Kuvia surfleirin edistymisestä voi väijyä seuraavan parin viikon ajan A Senteen nettisivuilta.

Kommentti artikkeliin “Muutama aalto ja aika monta vesiperää”
  1. avatar Mika sanoo:

    Kuten eräs viisas mies sanoi, apinan kakka auttaa haavoihin.. 🙂

Jätä kommentti

css.php