Suomalaisten juhlaa surfkisassa

Bali, Indonesia

Itämeren maiden parhaat surffaajat tulevat Suomesta, ainakin jos A Senne -surfleirimme kilpailumenestystä ruotsalaisten ja saksalaisten kansoittamaa leiriä vastaan on uskominen. A Senne-jengi kuittasi torstaina Kedungu-breikillä käydyssä skabassa kokonaiskilpailun voiton, toisen ja neljännen sijan, sekä erikoismaininnat pisimmästä ja suurimmasta aallosta, parhaasta puvusta ja parhaasta tyylistä. Saksalaisille jäi kokonaiskilpailun kolmas sija ja  ruotsalaisten jätettiin ilahduttavasti ilman menestystä.

IMG_4090.JPG

Käsi ylhäällä oikealla tuulettaa voittaja Olli, surfoppaiden sylissä hymyilee toiseksi tullut Tiina, keskellä hymyilee pronssia napannut saksalainen ja A Senne -paidassa poseeraa finaalin nelonen Tume.

Oma kilpailuni hyytyi jo alkuerään, vaikka onnistuin 10 minuutin suorituksen aikana nappaamaan aallon, jonka saaminen samalla breikillä kesti vielä keskiviikkona tunnin verran. Sen sijaan jatkoerään jatkaneesta vaimosta on kehkeytynyt parissa viikossa varsinainen vesipeto, minkä myös tuomarit noteerasivat palkiten hänet kisan parhaan tyylin erikoismaininnalla.

IMG_3961.JPG

Kilpailun parasta tyyliä.

Kaksi viikkoa kestänyt surfleiri on ollut tähänastisen reissun parasta antia, mutta kaikki kiva loppuu aikanaan. Viikonloppuna suuntaamme vuokraprätkällä muutaman päivän retkelle sisämaahan, mikäli löydämme ulos Kutan ja Balin suurimman kaupungin Denpasarin liikennesolmusta.

3 kommenttia artikkeliin “Suomalaisten juhlaa surfkisassa”
  1. avatar Antti sanoo:

    Hyvä P!

  2. avatar Sasu sanoo:

    Vaude, mahtavat onnittelut P:lle!!! Ja suomalaisille! Parasta on, että voititte mutta pääasia, että ruotsalaiset hävisivät. Täällä ei pääse edes rinteeseen tuntumaa ottamaan pitkään aikaan, jos nämä +asteiset syyskelit jatkuvat…

  3. avatar Aihe sanoo:

    Tyylivoitto meni oikeeseen osoitteeseen, onnea !

Jätä kommentti

css.php