Asun ruotsinlaivasimulaattorissa

Brisbane, Australia

Nyt tiedän mitä siitä seuraa, kun sata ja risat parikymppistä reppureissaajaa kaikkialta maailmasta majoittuu saman katon alle. Hillittömät Ryyppäjäiset. Ei ehkä juuri sitä, mitä olisin kaivannut unettoman yön yli -lennon jälkeen…

Brisbane City Backpackers on yksi kaupungin suosituimmista budjettimajoituksista ja meno sen mukaista. Hostellissa on käytännössä bileet käynnissä 24/7 ja meno kuin ruotsinlaivalla. Happy Hour kahdesti päivässä takaa, että suuri osa jengistä lusii sängyssä krapulaansa puolillepäivin, keittelee herättyään muna/pekoni- tai nuudeliaamiaisen hostellin omatoimisuurtalouskeittiössä ja alkaa muutaman tunnin seesteisen hetken jälkeen korjata oloa sillä millä se on tullutkin. Hostellin pubissa järjestettävät teemaillat takaavat, ettei kämpiltä tarvitse vaivautua kaupungille asti, mikäli mehu maistuu. Tiistai-illan ohjelmana pubissa oli viaton visailu, keskiviikkona palkitaan illan hassuimmin pukeutuva persoona ja perjantaisin asiakaskuntaa viihdyttää topless-tarjoilija.

Nuorta ja villiä porukkaa pitää kurissa yhtä nuori henkilökunta, jonka lisäksi jokaiselle seinäneliömetrille on kiinnitetty jonkinsortin varoituslappu, joissa muistutetaan vakavista sanktioista, mikäli rikkoo sääntöjä. Otin kuitenkin vapauden salakuljettaa huoneeseen pienen pullon Jack Daniel’sia, ihan vain vatsalääkkeeksi.

Huolimatta yhteistilojen lievästä kaoottisuudesta, ei City Backpackers ole yhtään huonompi paikka, jos vertailukohtana on siimahäntiä vilisevä rotankolo Sumatralla. Sitäpaitsi meillä kävi majoituksemme suhteen tuuri, ylibuukkauksen takia hotellin henkilökunta oli siirtänyt meidät kymmenen hengen huoneesta puolityhjään kuuden hengen ”sviittiin”, jossa ainoa huonekaverimme on sängyssä pitkin päivää pötköttävä ja koti-ikävää poteva brittityttö.

Kommentti artikkeliin “Asun ruotsinlaivasimulaattorissa”
  1. avatar Juho sanoo:

    Korjaus: visailupaiva onkin maanantai (ja sunnuntaisin on pokeriturnaus). Ei naista viikonpaivista pysy perilla, hyva kun edes aikavyohykkeista.

Jätä kommentti

css.php