Skandaali krikettikatsomossa

Auckland, Uusi Seelanti

Uuden Seelannin urheiluhullut elävät erittäin pelottavia aikoja. Katsomoissa ryyppääminen saatetaan kieltää, kiitos kahdessa krikettiottelussa tapahtuneiden järjestyshäiriöiden.

Ehkä maailman tylsimmän pallopelin fanit innostuivat nyrkkitappeluihin ja heittelemään toisiaan sekä pelaajia pulloilla, mikä on täysin ennen kuulumatonta herrasmieslajina pidetyn kriketin katsomoissa. Rähinöinnin seurauksena asetettu kielto koskee aluksi kahta tulevaa kansainvälistä krikettiottelua. Tunnelman ylläpitämiseksi (ja perinteiden vuoksi) niissäkin myydään mietoja oluita sekä keskiketterää, mutta tukevammat mäkäräiset pitää irvistellä stadikan porttien ulkopuolella.

Pienessä mäskissä urheilua kovin mielellään seuraavien fanien suurimpana pelkona on, että nipottavat urheiluvaikuttajat kieltävät pysyvästi jopa bissen kiskomisen katsomoissa. Viinakielto kymmenen kuukauden kuluttua alkavassa rugbyn maailmancupissa – jota Uusi Seelanti isännöi – olisi tavaton skandaali.

Jätä kommentti

css.php