Olin hetken nuori jälleen

Rarotonga, Cook-saaret

 

Taidat olla aika suosittu kaveri, Rarotonga Backpackersin respa hämmästeli ojentaessaan minulle pinoa kirjekuoria…

 

Uudesta Seelannista Cook-saarille lentäessä tapahtuu sellainen ihme, että palaa eiliseen. Kansainvälinen päivämääräraja ylitetään palttiarallaa puolivälissä matkaa keskellä Tyyntä valtamerta. Kohti itää lentäessä kelloja käännetään rajan kohdalla tunti eteenpäin ja kalentereita vuorokausi taaksepäin.

 

Sinänsä vinkeälle asialle lisäpontta toi se, että sain sain Cookeilla olla päivän ajan nuori jälleen. 30-v merkkipäiväni kun sattui sopivasti lentoa edeltäväksi päiväksi.

 

Kävimme jo juhlimassa/suremassa tasavuosia vaimon kanssa sushiravintolassa Aucklandissa, jossa henkilökunta muisti synttäreitään viettäneitä asiakkaita – minua ja kolmevuotiasta naperoa – kakulla ja onnittelulaululla. Varsinainen yllätys odotti toisena 30-v syntymäpäivänä Rarotongalla. Oli tullut vähän postia.

 

Nimelläni oli kerääntynyt postia varaamamme hotellin osoitteeseen pitkin marraskuuta siinä määrin, että respan setä vaikutti jopa lievästi ärtyneeltä. Eivät kuulemma ole tottuneet toimimaan asiakkaiden postikuriireina.

Kaikkiaan onnitteluja oli kertynyt sellaiset 40 korttia ja kirjettä (ja kilo salmiakkia), lähettäjinä kaverit, sukulaiset ja kattava joukko tuttavia. Kiitos tyypit!

 

Auckland0027.JPG

Virallinen 30-v syntymäpäiväkuva Aucklandissa torstaina 9.12.

 

Aitutaki0069.JPG

 

Epävirallinen syntymäpäiväkuva Rarotongalla perjantaina 9.12.

2 kommenttia artikkeliin “Olin hetken nuori jälleen”
  1. avatar Mika sanoo:

    Ole hyvä vaan, kirje kirjoitettiin poikain kesken suurella lämmöllä rokkejamme ajatellen.. 🙂

  2. avatar Tiina sanoo:

    Niin, siis viel palaan kommentteihin sen verran, että kerroit joskus, että et rusketu… (vertaa virallinen syntymäpäiväkuva)

Jätä kommentti

css.php