Katsoin uudenvuoden uusintana telkkarista

New York, Yhdysvallat

Pohojalaanen sanonta ”ei tehrä tästä ny numeroo” ei päde Ameriikassa. Spektaakkeleita rakastavaa sakkia nämä jenkit. Jonottivat Times Squaren uudenvuoden karkeloihin jo puolenpäivän jälkeen. Ilman ruoka-, vessa-, tai lämmittelymahdollisuutta. Ihan en viitsinyt.

Yritin hipsiä nurkille tuntia ennen puoltayötä, mutta samat aikeet oli aika monella muullakin. Telkkarin mukaan aukiolle ahtautui paltiarallaa miljoona tyyppiä, eikä suurimmalla osalla halukkaista ollut mitään saumaa mahtua tapahtumien ytimeen. Ei minullakaan. Seisoin sitten keskellä 42. kadun ja 8- avenuen risteystä, jota poliisit yrittivät epätoivoisesti tyhjentää muutamaan otteeseen. Se on aika kaukana ytimestä.

Times Squaren kuulusta showsta en nähnyt yhtään mitään, sillä olin sijoittunut strategisesti väärin. Liikennemerkki peitti näkyvyyden. Muutama konfetti sentään leijaili ilmassa. Tulipahan käytyä. Varsinaisen shown katsoin tuntia myöhemmin telkkarista kuohuviiniä siemaillen, uusintana.

IMG_0855.JPG

Minä ja miljoona muuta Times Squaren nurkilla. Huomaa näkyvyyden peittänyt liikennemerkki, siinä keskellä.

2 kommenttia artikkeliin “Katsoin uudenvuoden uusintana telkkarista”
  1. avatar Tini sanoo:

    Joo, mekin nähtiin vuoden vaihtuminen Time Squarella telkkarista porukalla! Mutta on se silti eri asia olla paikan päällä ja yksi niistä miljoonasta…

  2. avatar eila sanoo:

    luin mielenkiinnolla kokemuksistanne. Kiitos kortista,joka oli UudestaSeelannista,oli vähän viipynyt matkalla.Aika uskomaton seikkailu teillä on ollut.Hyvää uutta vuotta,toivottavasti ilmat suosivat ja lennot pelaavat.

Jätä kommentti

css.php